Reparatie / onderhoud

LUYT verzorgt scheepsonderhoud in de ruimste betekenis van het woord. Een deukje wordt verwijderd, een pomp wordt vernieuwd, een giek wordt rechtgezet, de onderhoudsmensen van LUYT zijn allround en kunnen bogen op ruime ervaring in de scheepsbouw en het scheepsonderhoud.

Ook voor grotere onderhoudsklussen draait LUYT z’n hand niet om. Soms komt het verzoek om op een kotter een compleet nieuw stuurhuis te plaatsen. De oude wordt er met snijbranders afgebrand en het nieuwe huis wordt geconstrueerd, geplaatst en ingericht. Vaak is dat een aluminium stuurhut waardoor het gewicht van het schip aanzienlijk afneemt. Beter voor stabiliteit en voor het brandstofverbruik.

Eenvoudig in onderhoud

Onze producten worden zo ontworpen dat het onderhoud indien nodig zelf door de klant uitgevoerd kan worden, ook op zee. Er wordt rekening gehouden met bereikbaarheid, voldoende ruimte, duurzame materialen, en eenvoudig in en uit te bouwen. Ook kan de klant zijn specifieke eisen voor het onderhoud in het ontwerp verwerken.

Modificaties en reparaties

Onze servicemonteurs reizen wereldwijd voor modificaties en reparaties aan lieren, schepen, onderdelen of aan onze producten. Op de werf van LUYT in de haven van Den Oever kunnen schepen worden verlengd, ingekort of omgebouwd worden voor andere type visserij. Aan het schip kunnen aanpassingen of reparaties uitgevoerd worden aan bijvoorbeeld:

Visruim

Nettenruim

Verblijven

Kombuis

Stuurhuis

Dek

Railing

Buiskap

Vistuigen

Siermast / Portaalmast / etc.

projecten

bekijk ook

Scheepsdokkingen
Snelle droogzettingen van alle typen beroepsvaartuigen in hypermoderne schepenlift.
scheepsdokkingen
Lieren
Gerenommeerde lierspecialist in sterke en geruisloze lieren van eigen fabricaat.
Lieren
Nieuwbouw
Toonaangevende scheepsbouwer voor duurzame schepen met maximaal comfort en efficiëncy.
BM100