Bedrijfsprofiel

Luyt Groep B.V. is een nederlands onafhankelijk familiebedrijf. Wij zijn al meer dan 50 jaar specialist in het ontwerpen en bouwen van lieren. In de Luyt Groep is jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie van aluminium werkschepen en scheepsmotoren voor de maritieme markt.

Luyt Groep omvat de bedrijven Machinefabriek Luyt B.V., Dokbedrijf Luyt B.V. en Friesland Diesel Motoren B.V. en werkt vanuit vestigingen in Den Oever en Harlingen. Binnen de Luyt Groep werken ca. 50 mensen.

Lierbouw is de grootste activiteit binnen de groep. Lierinstallaties worden in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers “custom made” ontworpen en ontwikkeld. Duurzaamheid speelt daarbij een grote rol. Onze opdrachtgevers zijn internationale bedrijven in de offshore, baggerindustrie, visserijsector en overige maritieme sectoren.

Tevens zijn we actief in de bouw van aluminium werkschepen casco en turnkey tot 25  meter, levering en onderhoud van scheepsdieselmotoren en generatorsets en gespecialiseerde filtersytemen. Voor onderhoud & reparatiewerkzaamheden kunt u terecht op onze locaties in Den Oever en Harlingen.

Reacties zijn gesloten.